- Publicitate -
Ad imageAd image

UPDATE: Fotbal – Liga Campionilor: Unirea Urziceni – Zenit ST. Petersburg: 0-0, in turul III preliminar – Calificarea se joaca saptamana viitoare, in Rusia

Ad imageAd image

Marti, Unirea Urziceni si Zenit St. Petersburg se intalnesc in turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Partida, care va incepe de la 20.30, nu va putea fi urmarita la televizor, dupa ce tentativele de intelegere cu posturile nationale au esuat.

Singura oferta a venit din partea postului Pro TV, care a oferit 25 mii euro, adica doar jumatate din suma pretinsa de clubul ialomitean.

Managerul general al Unirii, Mihai Stoica, s-a declarat dezamagit de dezinteresul aratat de romani pentru aceasta partida.
„Nu se televizeaza meciul de marti. Nici in Rusia nu se televizeaza. Romanul nu are o cultura fotbalistica atat de vasta. Rusii sunt favoriti. Va fi greu, dar s-au mai vazut multe in fotbal. Echipa noastra a batut anul trecut Sevilla, cand nimeni nu ne dadea nicio sansa.

Nu ma asteptam sa fie un dezinteres atat de mare. Nu poti sa castigi suporteri multi intr-un timp atat de scurt. Anul trecut au venit sa vada Liverpool si Sevilla”, a declarat Mihai Stoica la Digi Sport.
O alta problema cu care se confrunta clubul din Urziceni este numarul foarte mic de bilete vandute. Pretul acestora, la peluze si tribuna II este chiar foarte accesibil: peluze –  5 lei, tribuna a II-a – 10 lei, tribuna I – 50 lei si tribuna 0 – 150 lei.

UPDATE:

In urma cu cateva minute s-a incheiat partida dintre Unirea Urziceni si Zenit St. Petersburg, cu scorul de 0-0. Din minutul 36, Razvan Paduretu a fost eliminat, dupa ce a lovit un adversar, in propriul careu. Cu acest rezultat, ambele echipe pastreaza sanse de calificare. Meciul retur se va desfasura saptamana viitoare, in Rusia. Cu toate problemele legate de transmisiile TV, in final, meciul a putut fi vizionat pe B1 TV.

ZiarMaramures.ro

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu