- Publicitate -
Ad imageAd image

Paradoxuri PSD: Senatorul PSD de Maramures, Sorin Bota, sfidat de actiunea colegilor sai, care au refuzat sa renunte la poluarea cu cianura

Ad imageAd image

Intr-o scrisoare trimisa Consiliului Local si Primariei Baia Mare, senatorul Sorin Bota „felicita” cele doua institutii pentru rezultatele obtinute la referendumul antipoluare organizat duminica.

Acesta apreciaza ca „singura optiune care le ramane acum consilierilor pentru a spala  rusinea acestui esec cauzat in primul rand de slaba organizare este initierea si adoptarea unei hotarari de Consiliu Local care sa interzica folosirea tehnologiilor miniere cu cianura si folosirea tehnologiilor de extractie a plumbului din deseuri si concentrate miniere pe teritoriul administrativ al Municipiului Baia Mare”.

De asemenea, senatorul isi exprima speranta ca „Baia Mare are un corp de consilieri locali ce au fost mandatati sa reprezinte interesele baimarenilor. Aceasta problema a poluarii in Baia Mare ramane a fi solutionata numai  pe cale politica si de catre politicienii locali”.

Probabil, senatorul Bota, bine intentionat de altfel, nu a luat in calcul si jocurile politice, meciurile din Consiliul Local si interesele grupului de consilieri PSD, care a considerat mai nimerit sa paraseasca sala in loc sa voteze un proiect de hotarare pe care si l-au insusit in comisiile de specialitate.

Contradictia dintre punctul de vedere al senatorului si actiunea rusinoasa a colegilor sai denota un grad mare de incoerenta in actiunile PSD Maramures, in care stanga nu stie ce face dreapta.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu