- Publicitate -
Ad imageAd image

Actiuni marca Asociatia de Tineret „Am fost s-om fi” Ieud: Festivalul de Muzica Populara „Ion Petreus”, editia a II-a – „Miss Morosanca”, editia a III-a

Ad imageAd image

Asa cum s-a intamplat si in anii precedenti, Asociatia de Tineret „Am fost s-om fi” Ieud si partenerii sai organizeaza Festivalul Judetean de Muzica Populara „ION PETREUS” – editia a II-a si „Miss Morosanca” – editia a III-a. Vor fi din nou, la Teatrul de Vara din Baia Mare, doua zile, 6-7 august 2010, de cantec, joc si voie buna.

„Organizatia noastra a primit finantare de la bugetul Consiliului Local Baia Mare suma de 25.000 lei pentru Festivalul Judetean de Muzica Populara ION PETREUS si cate 5.000 lei pentru Festival si Miss Morosanca de la Consiliul Judetean Maramures.

In acest context financiar, si tinand cont ca si unii parteneri s-au mai razgandit, ne propunem sa realizam cele doua actiuni fara a face rabat de la calitatea actului artistic.

Pentru a nu intra in polemici cu cei care nu doresc organizarea Festivalului Judetean de Muzica Populara ION PETREUS, doresc sa va informez ca acest eveniment il desfasuram cu acordul lui Marinel Petreus, fiul regretatului rapsod, care impreuna cu sora sa sunt mostenitorii drepturilor de proprietate intelectuala.

Inscrierile pentru ambele concursuri se pot face la sediul Ansamblului Transilvania din Baia Mare (Casa de Cultura), de luni pana vineri, intre orele 8-16 sau pe adresa de email: [email protected].

In acest an, vom face spectacole numai in Baia Mare, iar prezentarea nu va mai fi facuta de Iuliana Tudor. Nu va mai fi partener TVR, ci, probabil, o televiziune locala interesata de evenimente”, ne-a precizat Doru Dancus, Asociatia de Tineret „Am fost s-om fi” Ieud.

Aceste proiecte sunt finantate nerambursabil din bugetul Consiliului Judetean Maramures (ambele proiecte) si bugetul Consiliului Local Baia Mare (Festivalul „ION PETREUS”).

„Referitor la MISS MOROSANCA, asteptam inscrierile la sediul Ansamblului Transilvania din Baia Mare si mai precizam ca acesta se va desfasura dupa formatul de anul trecut, cu probe de cultura traditionala, abilitati artistice, culinare, prezentare costum popular etc”, a mai punctat Doru Dancus.

Radu TOLAS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu