- Publicitate -
Ad imageAd image

Catalin Chereches: „Parca suntem in Sicilia. S-a creat un sistem mafiot ce nu tine cont de apartenenta politica, ci doar de interese personale si financiare”

Ad imageAd image

Conferinta de presa a liderilor PNL Baia Mare de luni a fost anuntata a se desfasura la sediul PNL, dar presedintele interimar al filialei maramuresene nu a permis desfasurarea acesteia in sediul de partid.

In atare conditii, deputatul Catalin Chereches, viceprimarul de Baia Mare Zamfir Ciceu si consilierul local Cristian Niculescu Tagarlas au ales Centrul de Afaceri Millennium pentru intalnirea cu presa.

Cei trei au dat declaratii fara precedent cu privire la intelegerile transpartinice pe care le au diferite personaje ce controleaza tot ce misca pe piata politica baimareana.

„Traiesc de o saptamana sentimente ciudate. Imi aduc aminte de scenele din Nasul. Parca suntem in Sicilia. S-a creat un sistem mafiot ce nu tine cont de apartenenta politica, ci doar de interese personale si financiare”, a precizat Catalin Chereches.

Acesta  a continuat, acuzand ca nu s-a facut nimic in Baia Mare in afara de cateva supermarketuri. S-a intrebat, de asemenea, cate locuri de munca s-au creat si in ce conditii. Aceste lucruri au fost reiterate si de Zamfir Ciceu si Cristian Niculescu Tigarlas.

Cei trei au reintarit dorinta de a ramine consecventi cu proiectele pe care le-au inceput. Cele referitoare la protectia mediului si la interzicerea utilizarii procedeelor de cianurare in obtinerea aurului si argintului sunt o prioritate pentru cei trei si pentru consilierii locali ai PNL.

Radu TOLAS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu