- Publicitate -
Ad imageAd image

Senatorul PSD de Maramures, Sorin Bota, ii indeamna pe toti baimarenii sa voteze NU la referendumul de duminica

Ad imageAd image

Senatorul de Maramures Sorin Bota ii indeamna pe toti baimarenii cu drept de vot sa participe la referendum in data de 25 iulie. Mai mult, parlamentarul social-democrat le si spune acestora cum sa voteze: NU! NU, cianurii si plumbului, in Baia Mare.

„Referendumul ce urmeaza a se desfasura duminica 25 iulie 2010 cu privire la problema poluarii, a folosirii tehnologiilor miniere cu cianura si a extractiei plumbului din deseuri si concentrate miniere pe teritoriul administrativ al Municipiului Baia Mare, este unul prin care cetatenii acestui oras pot decide dupa atata timp singuri viitorul lor.

Un aer curat intr-un oras verde inseamna sanatate si viata. Prin neprezentarea la acest referendum, baimarenii semneaza  condamnarea la  moarte a florei si faunei din aceasta zona, mai mult isi pun in pericol sanatatea si viata.

Prin  a fi de acord cu  folosirea acestor tehnologii pe teritoriul administrativ al orasului nu facem altceva decat sa dam unda verde  acestor firme care vor a se imbogati de pe urma sanatatii noastre.

Sa nu credeti ca aceste societati urmaresc altceva decat propriul castig. Sa nu credeti ca dupa ce pirita din Baia Mare va disparea ei vor pleca si vor lasa in urma un spatiu verde si curat. Dimpotriva vor aduce deseuri miniere din alte tari si le vor valorifica aici  unde li se permite acest lucru.

Nu cred ca vreun cetatean al acestui oras este de acord sa-si transforme mediul in care traieste impreuna cu familia, in groapa cu deseuri a Europei.

Vino si tu, fii responsabil pentru viata, sanatatea ta si a celor de langa tine. Baimarenii merita dupa atata timp trait in poluare, un mediu curat. Vino la referendum! Voteaza NU!”, se precizeaza intr-un comunicat de presa al senatorului Sorin Bota.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul