- Publicitate -
Ad imageAd image

Inedit: Dumitru Matei va crea o piscina din panouri modulare, pe care o va amplasa intr-una din localitatile din Maramures

Ad imageAd image

Omul de afaceri Dumitru Matei va amplasa intr-una din localitatile Judetului Maramures o piscina realizata exclusiv din panouri modulare. Ideea i-a venit dupa finalizarea testului realizat in cursul saptamanii trecute la Galati.

„In doua saptamani vom amplasa o piscina de acest tip in Maramures, facuta din panouri precum cele folosite la Galati. Sa vedem ce primarie va fi mai receptiva. De asemenea, trebuie montata si o instalatie de filtrare a apei”, a declarat consilierul local baimarean.

Experimentul panourilor modulare produse de firma Ramira realizat in Judetul Galati s-a dovedit a fi un real succes. Acestea au rezistat testului, dovedindu-si eficienta. In cursul saptamanii trecute, omul de afaceri Dumitru Matei a fost solicitat a prezenta panourile respective, in vederea testarii lor, urmand ca in cazul unui experiment reusit, acestea sa fie achizitionate de autoritatile statului, pentru realizarea de diguri impotriva inundatiilor. Si nu numai. Acestea pot fi folosite si pentru crearea de piscine, canale de irigatie sau parazapezi.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu