- Publicitate -
Ad imageAd image

Dan Diaconescu, din nou la DNA: „S-au cheltuit deja 6 milioane euro cu dosarul meu. Si tot nu au probe. Mai cauta, zilele urmatoare”

Ad imageAd image

Patronul televiziunii OTV, Dan Diaconescu, s-a prezentat luni dimineata din nou la DNA, dupa ce si saptamana trecuta a venit la Parchet pentru a lua la cunostinta noua acuzatie de santaj.
Acesta a afirmat, la iesirea din sediul DNA, unde a stat aproximativ o jumatate de ora, ca nu poate sa dea declaratii intr-un dosar in care nu stie exact despre ce este vorba.
„Din nou nu au probe. O sa mai caute poate zilele urmatoare. Procurorul de caz a fost incepand de astazi avansat de seful sectiei pe o perioada limitata de timp”, a spus Diaconescu.
Ziaristul a dat asigurari ca nu a mintit atunci cand a spus ca a avut o convorbire, la telefon, cu seful statului, Traian Basescu, in care acesta i-ar fi spus ca nu din cauza lui a fost arestat.

„In 15 ani de cariera jurnalistica nu am mintit nici macar o data. Evident ca am vorbit cu Traian Basescu. Am vorbit foarte mult si foarte multe si am dat publicitatii, in emisiunea lui Stelian Tanase, doar ceea ce am convenit, sa spunem asa, impreuna cu presedintele Traian Basescu in urma acelei convorbiri. Asa este frumos din partea unui ziarist”, a precizat Diaconescu.
Patronul OTV a mai mentionat ca intr-o emisiune care va avea loc luni seara va vorbi si despre posibila lui nominalizare ca si candidat din partea PDL, nominalizare care ar fi dus la arestarea sa.
„Pentru ca asta a si dus la arestarea mea, ca in loc de Elena Udrea sau Emil Boc sa candideze la presedintie din partea PDL subsemnatul”, a explicat patronul OTV. Acesta a mai spus ca a avut o tentativa de a mai candida si la alegerile precedente, dar cineva s-a opus, iar el a fost atunci de acord.
Dan Diaconescu a mai precizat ca l-a invitat luni pe procuror sa vina la el la emisiune. „A spus ca va veni cu multa placere, dar sigur sa nu vorbim despre caz”, a aratat Diaconescu.
Patronul OTV a mentionat, la intrare in sediul DNA, ca se cauta „rascolirea” unui alt dosar din 2008 despre un invitat dintr-o emisiune de noapte de la postul sau de televiziune care ar fi facut anumite ilegalitati.
„Toti procurorii din aceasta cladire lucreaza in cazul meu. La fel si toti procurorii de la DIICOT. S-a trecut deja de un buget de sase milioane de euro, record, pe care autoritatile romane il cheltuisera in cazul RAFO. Acum sunt de departe pe locul intai. Asadar, sunt pericolul public numarul unu al Romaniei din ultimii 20 de ani incoace”, a spus ziaristul.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu