- Publicitate -
Ad imageAd image

Dumitru Matei, despre retinerile lui Mircea Man legate de achizitionarea digurilor impotriva inundatiilor: „Normal ca are retineri. Daca firma nu e a PDL, nu cumpara diguri”

Ad imageAd image

Raurile Viseu si Iza reprezinta permanent un pericol pentru localitatile din Maramuresul istoric. Viiturile provocate de acumularile de ape, in urma ploilor torentiale, pot produce oricand pagube materiale insemnate si chiar pierderi de vieti omenesti. Conducerea judetului pare, in continuare, detasata de subiect si priveste problema cu o pasivitate greu de inteles.

Varianta digurilor realizate din panouri modulare propusa de omul de afaceri Dumitru Matei e interesanta dar… presedintele CJ, Mircea Man, are retineri. In plus, nu are o alta optiune in acest moment. Dumitru Matei afirma ca retinerile lui Man sunt date de… culoarea politica a partidului din care face parte.

„Varianta pe care am propus-o Prefecturii si Consiliului Judetean Maramures a avut in vedere realizarea de diguri care pot fi montate oriunde in judet, in functie de nevoile de moment. Deocamdata, suntem la faza retinerilor. Si normal ca Mircea Man are retineri. Daca nu e firma a PDL, nu cumpara diguri. O sa cumpere din strainatate, ca de la noi nu e bine”, a spus Matei.

In cursul saptamanii trecute, Dumitru Matei a fost solicitat de oficialitatile Judetului Galati sa faca o demonstratie a eficientei si rezistentei panourilor modulare. Testul respectiv a fost realizat si panourile s-au comportat foarte bine. Imaginile cu experimentul ce a avut loc in Comuna Sendreni au fost trimise Ministerului Administratiei si Internelor, care ar putea achizitiona panouri modulare de la firma lui Dumitru Matei, in vederea realizarii de diguri impotriva inundatiilor.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu