- Publicitate -
Ad imageAd image

Primar inconstient: Vasile Ciolpan, Viseu de Sus: „A fost impuscat un caine? Nu e o tragedie asa mare. Tot timpul mor caini”

Ad imageAd image

Un localnic din Viseu de Sus a reclamat faptul ca in cursul acestei saptamani a auzit niste impuscaturi, in livada casei sale. Ulterior, a remarcat prezenta a trei vanatori, care au impuscat un caine.

Acesta le-a solicitat vanatorilor explicatii pentru patrupedul care zacea fara viata, acoperit de sange. I s-a spus ca primarul localitatii a dispus trimiterea lor, pentru a face „curatenie” in zona, dupa ce mai multi locuitori au reclamat faptul ca le-au disparut animale din gradina.

Contactat telefonic, primarul Vasile Ciolpan a confirmat sesizarile cetateanului legate de impuscarea cainelui, insa a negat faptul ca ar fi dispus trimiterea vanatorilor.

„Vanatori in oras? Noi avem un contract cu o firma din Baia Mare, care vine si ia cainii. Se folosesc tranchilizante. Probabil a fost impuscat cu tranchilizant si acesta”, a spus Ciolpan.

Primarul a mai afirmat ca in Viseu cainii reprezinta o problema, fapt pentru care nu considera ca eventuala impuscare a unuia ar fi un necaz atat de mare.

„Nu pot sa las cainii sa muste copiii. Ca apoi tot eu am probleme. Nici nu pot amenaja un adapost pentru caini. Ca nu avem ce sa le dam de mancare la oameni, la caini, nici atat. S-o fi intamplat, cine stie. Nu e un caz atat de tragic. A fost omorat un caine… Tot timpul mor caini accidentati de masini, de exemplu”, a spus Ciolpan.

In inconstienta sa, Ciolpan nici macar nu a facut vreun demers pentru a cerceta cele sesizate. Insa, in urma discutiei telefonice, s-a hotarat sa ia masuri. Cel putin asa a promis.

ZiarMaramures.ro

Foto: glasul maramuresului

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu