- Publicitate -
Ad imageAd image

Asociatia 22 Decembrie solicita Consiliului Local amanarea datei referendumului anti-poluare – Joi, ora 12, este programat un miting de protest in fata Primariei Baia Mare

Ad imageAd image

Asociatia 22 Decembrie Baia Mare va solicita Consiliului Local amanarea organizarii referendumului, din cauza proastei gestionari a promovarii acestuia. La ora actuala, foarte putini baimareni stiu care este rolul si importanta acestui eveniment, iar mediatizarea s-a facut doar la initativa presei locale, municipalitatea refuzand sa se implice pana la ora actuala. Acum, mimeaza o organizare formala.

In cursul zilei de maine, este programat un miting de protest, in fata Primariei Baia Mare, tocmai la ora la care va avea loc sedinta de Consiliu Local. Printre cele solicitate de protestatari se numara si amanarea datei referendumului din cauza mediatizarii execrabile a acestuia.

„Am solicitat Primariei ca joi, la ora 12, la ora la care consilierii locali se vor intruni la sedinta ordinara, sa ni se permita organizarea unui miting anti-poluare, la care si-au anuntat prezenta transportatorii, mai multe grupuri reprezentate de lideri ai romilor.

Vom solicita eliminarea Rodicai Brad din comisia de atribuirea banilor publici pentru referendum, pentru ca este persoana care a manjit cu sangele nostru si a semnat autorizatii pentru Romaltyn. Este o persoana incompetenta. A si declarat ca nu se pricepe sa ne reprezinte si sa realizeze ceea ce trebuie.

Vrem amanara referendumului. Si vom cere ca Primaria sa nu dea nici un leu televiziunilor, presei scrise, radiourilor sau ziarelor online care promoveaza interesele Romaltyn sau Romplumb. Suntem care pe care. S-a terminat dialogul cu manusi”, a declarat ziaristul Adi Rusu, membru-colaborator al Asociatiei 22 Decembrie.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu