- Publicitate -
Ad imageAd image

Primarita-pensionar Eugenia Godja, acuzata ca face jocuri politice, in detrimentul Spitalului Sighet – Fostul manager spune ca Jeni nu a fost niciodata interesata de soarta institutiei

Ad imageAd image

Gheorghe Stef, fostul manager al Spitalului Sighet, afirma ca demiterea sa nu se leaga de incidentul in care a fost implicata ambulanta institutiei, surprinsa in curtea casei lui Stef, in tmp ce era incarcata cu caramida transportata la casa fiicei sale.

Stef declara ca la baza inlocuirii sale stau jocurile politice ale primarului Eugenia Godja. „Asta nu a fost un motiv sa fiu demis. Sa fim seriosi. Pe Eugenia Godja nu a interesat-o niciodata soarta spitalului. Ea a vrut doar sa isi faca jocurile ei. Iar au am fost o opreliste in calea planurilor sale. Vasile Stefanca si Eugenia Godja sunt din acelasi partid si au fost impreuna in campanie. Asta e adevarul”, a mai declarat ex-managerul Spitalului Sighet.

Miercurea trecuta, primarul sighetean Eugenia Godja l-a demis pe Gheroghe Stef din functia de manager al Spitalului Sighet, in locul sau fiind instalat Vasile Stefanca. Gheorghe Stef a fost sustinut in functie de PDL.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu