- Publicitate -
Ad imageAd image

Impertinenta se plateste: Gheorghe Stef, directorul Spitalului Sighet, demis de primarul Eugenia Godja, dupa ce a sfidat o echipa de jurnalisti a TV Sighet – Noul manager e Vasile Stefanca

Ad imageAd image

Gheorghe Stef, managerul Spitalului Municipal Sighetu Marmatiei, a fost demis din functie in baza dispozitiei primarului Eugenia Godja. In locul acestuia, tot in baza unei decizii a primarului, a fost numit in functia de manager Vasile Stefanca.

Noul director al Spitalului Municipal ne-a declarat, in exclusivitate, ca se astepta la aceasta schimbare intrucat lucrurile la unitatea medicala sigheteana nu mergeau tocmai intr-o directie buna.

La data numirii in functia de manager interimar, pe baza de protocol de predare-primire, Vasile Stefanca va proceda la preluarea patrimoniului, a situatiei economine a spitalului, precum si a tuturor activitatilor aflate in derulare de la fostul manager interimar al Spitalului municipal Sighetu Marmatiei.

Asa cum anticipam in materialele noastre de zilele trecute, scaunul managerului Gheorghe Stef se clatina de ceva vreme si probabil de aceea era ocupat cu sedintele, neputand sa raspunda intrebarilor presei sau sa-i acorde accesul in sectia urgente. Speram ca pe viitor noul manager sa aiba o relatie mai deschisa si comunicativa cu presa locala.

In urma cu cateva zile, ex-managerul Gheorghe Stef a decis sa intre in conflict deschis cu presa locala audiovizuala sigheteana. Echipei TV Sighet, aflata in documentare pe tema unui accident, i s-a interzis prin portarul spitalului sa aiba acces la sectia urgente, iar purtatorul de cuvant al spitalului, desemnat in persoana aceluiasi Gheorghe Stef, nu a putut fi contactat pe aceasta tema, aflandu-se toata ziua in sedinte.

In urma refuzului ex-managerului Stef de a raspunde solicitarilor ziaristilor sigheteni, acestia i-au adresat o serie de intrebari, in baza Legii 544.

1. De ce nu se organizeaza concurs pentru ocuparea postului de director medical in Spitalul Sighet?

2. Cine semneaza actele in locul directorului medical?

3. Cine este angajat pe postul de director economic al spitalului?

4. Cine, in baza carei numiri, semneaza actele oficiale din partea departamentului economic?

5. Care este data la care veti plati personalului din spital restantele salariale?

6. Cati angajati pe posturi TESA are spitalul municipal?

7. Cati litri de benzina s-au decontat pe luna iunie pentru asa zisa „ambulanta dezafectata” a spitalului?

8. De ce nu functioneaza nici astazi computerul tomograf din dotarea spitalului?

Acum, Gheorghe Stef a scapat de intrebari, raspunsurile vor fi oferite de noua conducere. Asteptam.

TV Sighet

Foto: informatia zilei

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu