- Publicitate -
Ad imageAd image

Deputatul Gheorghe Zoicas: „Elena Udrea a ramas surprinsa sa auda ca Mircea Man nu a invitat parlamentarii maramureseni la intalnirea de azi. Man s-a scuzat, spunand ca am putut citi in presa”

Ad imageAd image

Parlamentarii maramureseni care nu au fost invitati la intalnirea conducerii judetului cu ministrul Elena Udrea afirma ca singurul responsabil de aceasta situatie este presedintele tuturor, Mircea Man. Deputatul independent Gheorghe Zoicas declara ca in cursul acestei dimineti, s-a intalnit cu Elena Udrea, in holul hotelului unde a fost cazata, iar ministrul a ramas surprins de faptul ca parlamentarii maramureseni nu au fost chemati la inalnire.

„Azi dimineata, eram la Hotel Carpati, unde a fost cazata Elena Udrea. Ne-am vazut, ne-am salutat, am povestit putin. A ramas suprinsa sa auda ca Mircea Man nu ne-a invitat. Acesta s-a scuzat, spunand ca am putut citi in presa. Bine ca alta data, ne suna si ne roaga sa votam un proiect de hotarare sau altul. Acum, nu a mai fost nevoie de noi, cand a venit un ministru, iar problemele pe care le puteam discuta erau importante pentru judet: infrastructura, turism etc. Nici nu am inteles bine de ce a mai venit Udrea in Maramures, probabil pentru a asista la prezentarea celor doi ani de mandat ai lui Man”, a spus Zoicas.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu