- Publicitate -
Ad imageAd image

Grup Scolar Farcasa, singura unitate scolara din Maramures, unde niciun elev nu a trecut examenul de bacalaureat – Un singur elev a luat peste 5

Ad imageAd image

Grupul Scolar Farcasa a reusit performanta negativa de a avea un examen de bacalaureat fara niciun elev promovat. Mai mult, niciunul dintre elevii care au terminat anul acesta nu a luat macar nota 5. Singurul candidat care a obtinut peste 5 a fost un absolvent al unei promotii anterioare. Pentru prestatia sa, a fost notat cu 5,03.

Din cei 36 de inscrisi la examen, doar 16 s-au prezentat la examen. Si degeaba, avand in vedere faptul ca la unele discipline cum ar fi fizica sau matematica s-au acordat si note de… 1. A fost singura unitate scolara din Maramures, unde niciun candidat nu a promovat examenul de bacalaureat.

In schimb, la liceele unde s-au luat cele patru note de 10, doar cativa elevi au reusit sa nu promoveze. Trei la Colegiul National „Gheorghe Sincai” (din 224), unul la Colegiul National „Dragos Voda” (din 199) si unul la Liceul de Arta (din 99).

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu