- Publicitate -
Ad imageAd image

Mircea Dolha: „Sunt organizatii in judet care au raportat 1.500 de membri, iar la alegeri am obtinut 500 de voturi. Unde sunt ceilalti si cu cine au votat?”

Ad imageAd image

Mircea Dolha, presedintele PSD Baia Mare, afirma ca unele organizatii pe care partidul le are in Maramures, raporteaza un numar de mebri mai mare decat voturile obtinute de social-democrati in localitatile respective.

Acest lucru este cauzat de dorinta sefilor de organizatii de a arata la centru forta pe care o are formatiunea respectiva, precum si de a obtine o reprezentativitate cat mai mare la nivel de judet. In realitate, lucrurile stau cu totul altfel.

„Au fost localitati in judet, cu 1.500 de alegatori, iar organizatiile respective au raportat un numar de 1.500 membri. Si am obtinut 500 de voturi. Unde sunt ceilalti si cu cine au votat”, s-a intreaba Mircea Dolha.

Precizarile presedintelui Organizatiei Muncipale Baia Mare vin ca o confirmare la declaratiile lui Mircea Ursache, presedintele interimar al PSD Maramures, conform caruia in filiala judeteana trebuie sa inceteze astfel de raportari, pentru ca ani la rand social-democratii maramureseni „si-au furat singuri caciula”.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu