- Publicitate -
Ad imageAd image

Tabere de odihna gratuite pentru tinerii – urmasi ai eroilor martiri si pentru copiii celor care detin certificate de revolutionar

Ad imageAd image

Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret, impreuna cu Secretariatul de Stat pentru Problemele Revolutionarilor din Decembrie 1989, au incheiat un protocol valabil in vacanta de vara 2010, prin care cele doua parti vor conlucra pentru realizarea in comun a programului de cuprindere in tabere de odihna a tinerilor – urmasi de erou martir si a celor care au certificate de revolutionar.

Toti tinerii prescolari, elevi sau studenti ai caror parinti detin certificate doveditoare ale calitatii de revolutionar sau sunt eroi martiri, eliberate in baza legii, pot beneficia de o astfel de facilitate.

„Pentru a alege tabara si perioada, parintii care detin certificate de revolutionar sau sunt eroi martiri si doresc participarea copiilor in tabere pot solicita mai multe informatii de la Directia Judeteana pentru Tineret Maramures, Baia Mare, str. Culturii nr. 7 /A, tel./ fax 0262-217123”, a precizat Adrian Todoran, director coordonator al Institutiei.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul