- Publicitate -
Ad imageAd image

ProSport, primul ziar 3D din Romania si primul cotidian sportiv din Europa care a implementat aceasta tehnologie

Ad imageAd image

Joi, ProSport a devenit primul ziar romanesc tiparit 3D si primul cotidian sportiv din Europa care beneficiaza de aceasta tehnologie.

In 1997, pe 2 iulie, ProSport edita primul numar, fiind atunci primul ziar color din Romania. Anul acesta, pe 1 iulie, cu o zi inaintea aniversarii a 13 ani de existenta, ProSport a pregatit o surpriza cititorilor sai.

Impreuna cu ziarul, acestia au primi gratuit o pereche de ochelari speciali, cu o lentila rosie si una albastra. Fotografiile, machetele publicitare si chiar unele portiuni din texte au fost prelucrate de ProSport, astfel incat experienta citirii ziarului sa fie complet diferita.

Totul primeste o a treia dimensiune si beneficiaza de profunzime. Mai mult, ochelarii pot fi pastrati si folositi pentru vizualizarea oricarei alte imagini 3D care foloseste aceasta tehnologie, iar ProSport va publica regulat pagini speciale in acest format.

Pana acum, doua ziare din Europa au mai realizat asa ceva: tabloidul britanic The Sun si cotidianul belgian La Derniere Heure. La acestea se adauga un ziar din China. Iar de joi, ProSport este primul ziar din Romania tiparit in tehnologie 3D, anunta ProSport.

Pachetul „ProSport 3D + ochelari 3D” este disponibil maine la toate punctele de difuzare a presei la pretul de 1,6 Lei.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu