- Publicitate -
Ad imageAd image

Ion Blajan si-a avertizat colegii: Va candida din nou la functia de secretar general PSD Maramures, postura din care a fost demis de curand

Ad imageAd image

Iobn Blajan, fostul secretar general al PSD Maramures, isi pregateste reintrarea in structurile de conducere ale partidului. In cadrul discursului sau, sustinut la intrunirea PSD Baia Mare, acesta a lasat sa se inteleaga faptul ca, in toamna, va candida pentru functia respectiva, dupa ce, in urma cu cateva zile Biroul Permanent National a desfiintat intreaga structura de conducere a PSD Maramures.

„Ne intalnim cu totii la conferinta judeteana despre care sper sa fie cat mai curand”, a spus Blajan. Despre ce fel de intalnire va fi vorba, ramane de vazut. Citind printre randuri, nu am putut intelege decat faptul ca Blajan i-a pus in garda pe colegii sai cu privire la intentia sa.

De asemenea, Blajan a atacat actuala conducere a partidului. „Unii vor sa experimenteze cum e sa fii presedinte, altii, cum e sa fii secretar general. E vorba despre mine. Unii se inseala, facand jocuri in birouri, crezand ca intr-un birou, camera sau restaurant se stabilesc niste lucuri. Oamenii aceia se inseala crezand ca dumneavoastra ii veti valida. Nu poti fi trantor intr-un stup si sa devii regina”, a adugat fostul secretar general PSD Maramures.

Mihaela BALAJ, Ciprian DRAGOS

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu