- Publicitate -
Ad imageAd image

Se intampla acum: Alegeri la PSD Baia Mare: Secretarul Ion Blajan afirma ca nu si-a dat demisia din functie – In traducere libera, a fost demis

Ad imageAd image

La aceasta ora, alegerile interne la PSD Baia Mare sunt in plina desfasurare. Noul presedinte inca nu a fost ales, voturile urmand a fi exprimate cat de curand. In debutul intalnirii, care a intarziat putin din cauza lipsei lui Mircea Dolha, venit de la Curtea de Apel Cluj, unde dosarul sau a fost luat ultimul din cele aflate pe ordinea de zi a instantei, fostul secretar general al Filialei Maramures a PSD, Ion Blajan, a tinut sa precizeze ca nu si-a dat demisia din functia pe care o are in partid.

Afirmatia lui Blajan este una ciudata, in contextul in care el nu mai este secretar general, intreaga conducere a PSD Maramures fiind desfiintata printr-o hotarare a Biroului Permanent National al PSD.

„Nu mi-am dat demisia. Dumneavoastra m-ati trimis acolo si nu puteam lua o astfel de decizie fara sa va consult”, a declarat Ion Blajan. Din cele spuse de acesta deducem ca Blajan nu si-a dat demisia, ci a fost demis din functie.

Potrivit Radio Galaxia, din Consiliul Municipal al PSD fac parte 97 de membri. Cele doua candidaturi valide apartin lui Mircea Dolha si Dacian Manoliu.

Vom reveni cu informatii imediat dupa incheierea votului.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu