- Publicitate -
Ad imageAd image

Sedinta de Consiliu Local, intrerupta din cauza presiunii taximetristilor, se reia miercuri, la ora 12

Ad imageAd image

Sedinta de Consiliu Local desfasurata ieri a fost intrerupta din cauza presiunii puse de taximetristii baimareni care au invadat pur si simplu sala Europa a Primariei Baia Mare, locul in care alesii locali dezbateau proiectele aflate pe ordinea de zi.

Discutiile initiale au degenerat, taximetristii ridicand tonul si adresand vorbe grele consilierilor locali si reprezentantilor executivului Primariei. Simtind ca nu mai pot desfasura sedinta, alesii locali au recurs la o pauza de 25 de minute. Si asa a ramas. 25 de minute pana… miercuri la pranz.

Sedinta de Consiliu Local a fost suspendata pana azi, la ora 12, cand se vor relua discutiile cu taximetristii si se vor analiza celelalte proiecte aflate pe ordinea de zi (adica mai bine de jumatate).

Scandalul iscat in cursul sedintei de marti a pornit de la faptul ca alesii locali au refuzat prelungirea termenului pana la care taxiurile trebuie vopsite in alb (exceptie facand cele care au culoarea galbena).

Incepand cu 1 iulie 2010, toate taxiurile trebuie sa se conformeze noilor standarde privind culoarea. Hotararea a fost adoptata in 2009.

Ciprian DRAGOS

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu