- Publicitate -
Ad imageAd image

Suspans in dosarul lui Cristian Anghel – Inalta Curte a dispus stramutarea cauzei la Bacau – Aceasta se va judeca peste aproximativ o luna

Ad imageAd image

Dosarul lui Cristian Anghel, din nou pe rolul instantelor de judecata. Fostul primar baimarean se va judeca la Bacau, instanta suprema admitand cererea de stramutare a dosarului, dupa ce Curtea de Apel Cluj i-a respins contestatia in anulare inaintata impotriva sentintei de condamnare la 2 ani si 6 luni inchisoare.

Eugen Iordachescu, unul dintre avocatii lui Cristian Anghel, a declarat pentru ZiarMaramures.ro ca, odata cu admiterea stramutarii, a fost casata si hotararea Curtii de Apel Cluj.

„S-a admis cererea noastra si dosarul s-a stamutat la Curtea de Apel Bacau. De asemenea, s-a desfiintat hotararea Curtii de Apel Cluj prin care s-a respins contestatia in anulare a fostului primar Cristian Anghel. Solutia Inaltei Curti de Casatie si Justitie este corecta si nu cred ca e cazul sa mai facem alte comentarii”, a apus Iordachescu.

Deocamdata, inca nu s-a fixat un termen pentru judecarea contestatiei in anulare la Bacau, dosarul fiind in curs de inregistrare. Cel mai probabil, primul termen va avea loc peste aproximativ o luna.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu