- Publicitate -
Ad imageAd image

Fotbal: Meci amical: CS Fan Sport – Selectionata Arbitrilor AJF Maramures: 2-1

Ad imageAd image

Vineri  25.06.2010, de la orele 18.00, pe terenul din Recea, CS Fan Sport Baia Mare a jucat al doilea meci amical de fotbal cu Selectionata Arbitrilor din cadrul AJF Maramures, pe care l-a castigat cu scorul de 2-1.

Jocul a avut un ritm alert, asta si din cauza echipei selectionate a arbitrilor din care au facut parte cei mai tineri cavaleri ai fluierului.

Primul gol a fost inscris de catre arbitri, prin Suta Adrian, care in minutul 15 a reusit sa depaseasca doi aparatori de la Fan Sport si sa plaseze balonul pe langa portarul Pustai zis „Piticu”, care in restul partidei a aparat foarte bine fiind felicitat de coechiperi la finalul jocului.

Dupa pauza, echipa gazda isi revine foarte bine in joc si reuseste sa inscrie de doua ori prin Rares, care in min. 60, dupa mai multe driblinguri, trimite mingea peste portar si Alin Ciolte, in min. 75, dupa ce a ratatat de trei ori singur cu portarul.

Arbitajul a fost asigurat de: Marius Barbus, Rusu Ramona si Erdokozi Andrea, iar arbitru de rezerva Soponar Raul. Pentru masaje a fost folosita Csurka Diana, care la finalul jocului a si consolat arbitrii pentru infrangere.

Echipele: CS Fan Sport:Pustai, Iacob, Silaghi, Cardos, Radu, Reznek, Mare, Rares, Ciolte Alin, Gavrila Alin si Salca. Au mai jucat: Marchis, Butean si Mihalca.

Selectionata arbitrilor: Talpos, Chisiu, Gheighis, Sava, Farcas, Maticu, Ardelean, Oanea, Suta, Codrea si Bumb. Au mai jucat: Herta, Despa si Durus.

In timpul jocului, arbitrul Barbus a aratat un cartonas galben presedintelui CS Fan Sport, Reznek Stefan, pentru un hent in apropierea careului de la 16 m, iar pe colegii de arbitraj Sava si Suta, doar i-a atentionat cu pixul pentru comentarii.

Radu TOLAS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu