- Publicitate -
Ad imageAd image

Subprefectul Dorin Buda si-ar putea inainta demisia, in cursul zilei de miercuri, cand sunt asteptate propunerile ministerelor pentru reducerea de posturi

Ad imageAd image

Dorin Buda, unul dintre cei mai performanti subprefecti ai Maramuresului din ultimii ani, va parasi, cel mai probabil institutia unde lucreaza in prezent. Acesta a declarat ca pana la inaintarea demisiei vor mai trece doar cateva zile.

„Raman in functie pana la emiterea actului prin care se restructureaza prefecturile si alte institutii. Cred ca pana miercuri fiecare minister va face propuneri in acest sens”, a declarat Buda, la Cinemar TV (CBN), in cadrul Emisiunii de Duminica.

Acesta a mai precizat ca din punct de vedere legal nu poate fi schimbat, insa, din moment ce nu are sustinere politica, a preferat sa isi dea demisia.

„Legal nu ma poate schimba nimeni din functie. Daca asta e dorinta Guvernului, prefer sa nu creez disensiuni intre partidele aflate la putere. M-as putea judeca timp de cativa ani cu Ministerul si apoi sa iau niste bani dupa ce am stat acasa. Dar nu e normal.

De altfel, daca Bondi Gyongyike ar fi schimbata, nu ar avea unde sa mearga in acest moment. Eventual, s-ar putea pensiona anticipat. Eu am alta situatie”, a mai spus Buda.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu