- Publicitate -
Ad imageAd image

Incredibil: Un preot unitarian si-a ucis cu cruzime cei doi copii, chiar in biserica in care slujea, dupa care si-a pus capat zilelor

Ad imageAd image

Scene desprinse dintr-un film de groaza, la Medias. Un preot unitarian si-a ucis copiii cu o cruzime de nedescris, chiar in biserica unde slujea. Apoi s-a aruncat in fata trenului, anunta realitatea.net.

Nimeni nu poate explica gestul barbatului, mai ales ca era cunoscut drept un om linistit, cu o familie perfecta. Procurorii, dar si politistii care ancheteaza cazul spun ca nu s-au confruntat niciodata cu o astfel de situatie.

Cei doi baietei ai preotului unitarian din Medias aveau 5, respectiv 7 ani. Ultima oara au fost vazuti impreuna cu tatal lor, cand plecau la cumparaturi. Nimeni nu stie cum au ajuns pana la urma in biserica si care a fost motivul pentru care preotul i-a ucis.

„In respectivul imobil au fost gasiti doi copii, doi minori cu leziuni traumatice grave, respectiv plagi taiate in zona gatului profunde, banuim ca moartea a fost datorita acestora. Nu cunoastem in momentul de fata imprejurarile in care au fost produse respectivele leziuni traumatice”, a declarat procurorul criminalist Ioan Botoc.

Preotul Denes Cseh a disparut imediat dupa crima. In timpul cercetarilor, politistii au primit vestea ca un barbat ale carui semnalmente coincideau cu ale lui a fost lovit de tren, la marginea orasului. La fata locului, politistii au constatat ca era vorba chiar de preot, care, probabil, s-a sinucis.

Vecinii, cunoscutii dar si mai marii bisericii unitariene au fost pur si simplu socati de veste.

„Este o grea incercare pentru noi toti.  Parca zic ca am vorbit cu el prin telefon. Cand am auzit prima data m-am gandit ca doctorul care l-a vazut nu a observat”, a spus pentru Realitatea Tv episcopul Bisericii Unitariene Balint – Benczedi Ferenc.

Pastorul din Medias nu se simtea bine de cateva luni. Apropiatii spun ca preotul era mai ales ingrijorat si suferea din cauza bolii sotiei sale. De aceea a si stat o saptamana internat in spitalul din Targu Mures. Medicii spun ca pastorul s-a externat la cerere.

„I s-a acordat toata atentia necesara si a fost tratat conform afectiunii. Nicidecum nu se putea prevedea o schimbare de atitudine fata de viata. Nu se gandea nimeni sa comita un suicid altruist”, a spus directorul Spitalului Clinic Judetean Mures, Konrad Judit.

Dupa necropsie, anchetatorii spera sa afle nu doar daca au existat si alte cauze ale mortii, ci si eventuale motivatii.

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu