- Publicitate -
Ad imageAd image

Cupa Mondiala 2010 Africa de Sud: Germania – Anglia: 4-1 – Un meci cat o finala – Jucatorii lui Capello, umiliti in optimi

Ad imageAd image

La pomul laudat poti sa mergi si cu sacul. Asta in cazul in care Germania joaca impotriva Angliei. Meci sensational facut de reprezentativele celor doua tari, in optimile Cupei Mondiale din Africa de Sud.

Inca de la inceput, Germania si-a aratat forta ofensiva si forma de zile mari a unei echipe care spera la titlul mondial. Nu au trecut decat 20 de minute, iar Klose a reusit deschiderea scorului, cu un sut in stanga portarului James, dupa o degajare a mingii din careul german.

Doar 12 minute au fost suficiente pentru ca elevii lui Lowe sa-si majoreze avantajul. Podolski a marcat de pe stanga, cu un sut printre picioarele portarului. Jocurile pareau facute.

Dar nu a fost asa. La doar cinci minute, englezii au inceput cursa egalarii. Upson a inscris cu capul, pentru 2-1, relansand intalnirea, in minutul 37. La cateva secunde, englezii au egalat, insa nu si pe tabela de marcaj. Sutul lui Lampard, de la 17 metri, a lovit transversala portii lui Neuer, a cazut dincolo de linia portii, a lovit din nou bara de sus, a cazut pe linia portii, dupa care a iesit din cadrul acesteia. Asistentul, insa, nu a validat golul.

In partea secunda, Germania s-a dovedit superioara. A blocat atacurile sterile ale englezilor, care s-au arata dornici in a inscrie, insa fara nicio perspectiva. Cele doua gouri ale lui Muller au inchis scorul. Minutul ’67, contraatac rapid al nemtilor, pasa pe dreapta pentru jucatorul geman si acesta inscrie fara probleme. La doar trei minute, acesta a recidivat. 4-1. Zarurile au fost aruncate.

Germania arata o forma de zile mari, zdrobind Anglia, intr-o confruntare istorica si luandu-si revansa dupa acel 1-5 suferit pe teren propriu in urma cu doi ani.

Pe 3 iulie, Germania va intalni invingatoarea meciului Argentina – Mexic, meci transmis in direct pe TVR 1. De asemenea, ZiarMaramures.ro va ofera linkul direct catre partidele Cupei Mondiale, printr-un simplu click pe butonul din dreapta, sus.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu