- Publicitate -
Ad imageAd image

Datoriile de 8 milioane euro ale PSD, platite din cotizatiile membrilor simpli – Filiala Maramures inca nu a adunat niciun leu, cu toate ca decizia interna dateaza de acum o luna

Ad imageAd image

Nu mai e un secret ca PSD e cu finantele la pamant si are datorii de 8 milioane euro, acumulate de vechile conduceri. Partidul abia functioneaza insa conducerea incearca tot felul de artificii pentru a supravietui. Unul dintre acestea ar fi faptul ca PSD a decis sa le ceara sefilor de filiala o suma fixa de 3.000 lei. La randul lor, liderii din Kiseleff si-au impus o cotizatie de 1.000 de lei lunar.

Conform unui document intern publicat de Evenimentul Zilei, Biroul Permanent al PSD a decis, in sedinta din 31 mai, ca fiecare filiala judeteana sa contribuie lunar cu 3.000 de lei „la cheltuielile necesare de la nivel central”. In hotarare se specifica faptul ca banii trebuie trimisi pana pe 15 in fiecare luna.

Numai ca, surpriza, la Maramures nu a ajuns nimic, deocamdata, cu toate ca de la emiterea deciziei a trecut aproape o luna. Cel putin asa sustine liderul organizatiei judetene, Eugenia Godja.

Totodata, Godja nu pare prea incantata de noua taxa. „Nu stiu. Pentru ca o asemenea discutie, dar nu pe suma asta, pe o alta suma, am mai avut-o intr-un comitet executiv, insa multi membri n-au fost de acord. Cum? In fiecare luna? Eu nu-s de acord pentru ca asa cum centrul are cheltuieli, asa are si organizatia in plan local, iar atunci cand este de luat bani nu prea e de la cine.

N-as achiesa la idea asta. Iar daca e vorba de plata cheltuielilor facute pe seama partidului in Campania de la prezidentiale, cred ca fiecare cand intra intr-un joc politic de natura asta trebuie sa aiba un buget de campanie.

Sa nu indatoreze asa mult partidul. Obligatia filialelor de a cotiza la centru a mai existat in perioada in care partidul era condus de Adrian Nastase. In mandatul Geoana, taxa a fost suspendata”, a declarat Eugenia Godja.

radio galaxia

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu