- Publicitate -
Ad imageAd image

Contrabanda pe Raul Tisa – Politistii de frontiera au realizat o captura de 10 mii pachete de tigari, in valoare de peste 21 mii euro

Ad imageAd image

In baza unor date si informatii detinute la nivelul IJPF Maramures cu privire la desfasurarea unor activitati de contrabanda pe directia localitatii Piatra, lucratorii nostri  au luat masuri specifice de supraveghere si control a zonei de competenta, in vederea combaterii acestui fenomen.

In data de 22 iunie, politistii de frontiera maramureseni au observat pe directia localitatii Piatra o persoana care transporta mai multe colete voluminoase de la linia de frontiera spre interiorul tarii. Politistii de frontiera au procedat la somarea prin voce a persoanei in cauza, aceasta fiind retinuta si indentificata ca fiind Ioan T., in varsta de 49 de ani, din localitatea Piatra.

„La locul faptei, au fost descoperite 21 colete voluminoase, ambalate in folie neagra. In urma inventarierii s-a constatat ca este vorba de 10.500 pachete de tigari, marca Viceroy, de provenienta ucraineana, in valoare de  peste 21.000 euro”, a pecizat Radu Lungu, purtator de cuvant al Inspectoratului Judetean al Politiei de Frontiera Maramures.

In cauza s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de complicitate la contrabanda.

Cercetarile sunt continuate de catre procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Maramures si politisti de frontiera maramureseni delegati de catre acestia, in vederea identificarii tuturor persoanelor implicate si documentarii intregii activitati infractionale.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu