- Publicitate -
Ad imageAd image

Alegerile la nivelul PDL Baia Mare, suspendate – Mariana Pop: „E mult de lucru pe implementarea masurilor anti-criza si nimeni nu se poate concentra pe alegeri”

Ad imageAd image

Anuntate pentru ziua de miercuri, alegerile la nivelul Organizatiei Municipale PDL Baia Mare s-au suspendat. Mariana Pop, presedintele gruparii, a motivat ca… masura a fost impusa de implementarea masurilor anticriza, fapt pentru care membrii PDL nu se pot concentra asupra alegerilor.

„Practic nu as putea sa va spun de ce se suspenda. Organizarea alegerilor depinde si de ceea ce se intampla la judet. In aceasta perioada e destul de mult de lucru pe implementarea masurilor anti-criza si nimeni nu se poate concentra pe alegeri. Astfel, vor functiona birourile in forma in care sunt”, a spus Pop.

Aceasta a adaugat ca decizia a fost luata dupa o consultare cu presedintele partidului si secretarul general PDL Maramures.

„A fost la nivel de idee daca vom face alegerile la Baia Mare. Nu am luat eu decizia. M-am intalnit cu Gheorghe Marian, secretarul general al partidului, si cu presedintele Mircea Man si am analizat oportunitatea organizarii alegerilor in cursul acestei saptamani sau amanarea lor pentru o data ulterioara. Am decis sa le amanam”, a precizat Mariana Pop.

Pana la urma, tot nu ne-am lamurit care de care a depins. Initial, Mariana Pop ne-a spus ca alegerile de la Organizatia Municipala trebuie sa le astepte pe cele de la Filiala Maramures. Iar apoi, ca in nici un caz alegerile din organizatiile locale nu o pot lua inaintea celor de la judet.

Indiferent care vor fi primele, cert este ca zarurile nu au fost inca aruncate in Organizatia Municipala PDL Baia Mare, iar alegerile mai asteapta. Din cauza masurilor anti-criza, evident.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu