- Publicitate -
Ad imageAd image

Organizatia PSD Targu Lapus si-a ales noul presedinte – Calin Tuns l-a batut la voturi pe fostul lider, Vasile Revnic

Ad imageAd image

Dupa ce organizatia PSD Sighetu Marmatiei a optat pentru continuitate si a reales-o cu unanimitate de voturi pe pensionara Eugenia Godja in functia de presedinte al organizatiei municipale, a fost randul membrilor PSD din Targu Lapus sa isi desemneze seful gruparii.

La ultima conferinta oraseneasca desfasurata, organizatia locala l-a ales pe Calin Tuns in functia de presedinte. Acesta l-a invins cu 96 de voturi, la 63, pe Vasile Revnic, contracandidatul sau.

Fiecare dintre cei doi candidati a propus un proiect politic pe doi ani (pana la alegerile locale din 2012).

Vasile Revnic, presedintele in execitiu, a cerut sprijinul colegilor sai avand un discurs bazat pe problemele administrative ale orasului si a avansat un set de masuri pe care PSD le propune lapusenilor in eventualitatea castigarii alegerilor pentru Primarie in 2012.

Calin Tuns, presedintele organizatiei de tineret „TSD”, a propus un proiect politic bazat pe principiile social-democratiei moderne: solidaritate, egalitate, libertate, justitie sociala, responsabilitate.

La intrunire au fost prezente aproximativ 250 de persoane, din care 170 delegati. Din partea organizatiei judetene au participat :

Ioan Blajan – secretar general PSD Maramures ( cel care a si condus lucrarile conferintei), Sorin Bota – senator PSD, Anton Rohian – vicepresedinte PSD, Florin Tataru – vicepresedinte PSD (responsabil de zona din partea BPJ PSD Maramures), Mircea Dolha – vicepresedinte PSD, Dumitru Matei – vicepresedinte PSD, Zetea Gabriel – purtator de cuvant PSD, Vasile Stefanca – vicepresedinte PSD Sighetu Marmatiei.

Tot in urma votului s-a ales si restul structurii de conducere a organizatiei. Aceasta se prezinta in felul urmator: Ioan Buda, Ioan Bude, Alexandru Santa, Claudiu Muresan, Aurora Revnic – vicepresedinti, Gheorghe Roman – secretar, Vasile Danciu – trezorier , precum si 19 membri.

Calin Tuns are 32 de ani si a intrat in PSD in anul 2004, participand la campaniile pentru alegerile locale si prezidentiale. IN 2005, a fost ales presedinte al Organizatiei de Tineret Targu Lapus. Este absolvent al Facultatii de Drept „Dimitrie Cantemir” Cluj Napoca. Este business manager al SC Vitafoam SRL, punct de lucru Baia Sprie.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu