- Publicitate -
Ad imageAd image

Mircea Man, ridiculizat de Doru Lese: „Nu ma intereseaza ce spune Mircea Man despre referendum. Declaratiile sale nu au valoare. Inteleg ca el este de acord cu folosirea cianurii”

Ad imageAd image

Disputa dintre deputatul PDL Doru Lese si presedintele partidului, Mircea Man, ia amploare. Lese a fost atacat de Man dupa ce deputatul a votat o rezolutie legata de organizarea referedumului anti-poluare in Baia Mare. In cadrul intalnirii care a avut loc in urma cu 10 zile, la care au participat liderii partidelor politice din Maramures si parlamentarii din judet, Doru Lese a semnat acea rezolutie ca reprezentant al PDL.

Ulterior, Mircea Man a declarat ca singurii din PDL Maramures care au drept de semnatura sunt presedintele partidului, adica el, si Mariana Pop, presedintele PDL Baia Mare. Practic, Man s-a aratat deranjat de faptul ca Lese a semnat actul respectiv si a profitat de ocazie pentru a-l ataca pe contracandidatul sau la functia de presedinte al PDL Maramures.

Doru Lese, in schimb, nu-si face nicio problema pentru ca a semnat in lipsa lui Man. El spune ca Man a fost invitat la intrunire, dar nu s-a prezentat. In concluzie, in calitatea pe care o are in partid, a semnat rezolutia.

„Deocamdata sunt prim-vicepresedinte al partidulu si am drept de semnatura. Nu ma intereseaza ce spune Mircea Man. Declaratiile sale nu au valoare. Nu vad de ce ar fi fost deranjat ca am semnat. Inteleg prin asta ca el este impotriva referendumulu si in favoarea cianurii”, a spus Doru Lese.

Acesta a mai precizat faptul ca ulterior semnarii rezolutiei, toti consilierii locali PDL au votat aprobarea organizarii referendumului. Mai mult, chiar Mariana Pop si-a dat acordul pentru semnarea rezolutiei, printr-un mesaj trimis pe telefonul mobil organizatorilor intrunirii.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu