- Publicitate -
Ad imageAd image

Guvernul Boc pregatit de remaniere – Afla lista neagra a ministrilor neagreati de Traian Basescu

Ad imageAd image

Remanierea Guvernului pare iminenta. Liderii PDL si Traian Basescu se intalnesc la Snagov. Una dintre problemele abordate este si aceea a componentei Executivului. Unii ministri ar putea pleca pentru ca au vorbit prea mult, chiar si atunci cand nu era cazul, in timp ce altii are putea fi schimbati din cauza ca au tacut atunci cand trebuia sa dea explicatii.

Inca din luna februarie a acestui an, doi dintre ministri s-au aflat pe lista celor vizati de schimbare. Este vorba de Mihai Seitan si Sebastian Vladescu. La vremea respectiva, premierul Emil Boc era extrem de nemultumit cand cei doi ministri au anuntat masuri care nu erau prevazute in programul de guvernare.

Sebastian Vladescu, ministrul Finantelor, a vorbit despre impozitarea tuturor pensiilor, Mihai Seitan, iar ministrul Muncii, a intentionat acordarea diferentiata a alocatiilor pentru copii, in functie de veniturile parintilor.

Si ministrul Educatiei, Daniel Funeriu, este in topul posibililor remaniabili pentru imaginea proasta in presa, dar si ca urmare a scandalului recent in care a fost implicata fosta sa consiliera si purtatoare de cuvant, Melania Vergu.

Si Radu Berceanu ar putea fi schimbat, Ministerul Transporturilor urmand a fi comasat cu cel al Dezvoltarii si Turismului, condus de Elena Udrea. Berceanu, formeaza alaturi deVideanu si Blaga, asa-numita tripleta BVB, despre care presa spune ca Traian Basescu ar fi interesat sa scape, pecizeaza realitatea.net.

Un al ministru pus pe lista neagra este Mihail Dumitru, ministrul Agriculturii. In opinia acestuia, exista o singura cauza: proasta comunicare cu propriul partid, PDL.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu