- Publicitate -
Ad imageAd image

Noua motiune de cenzura anuntata de PSD se va amana – Adrian Nastase a declarat ca PSD se gandeste la depunerea ei abia in toamna

Ad imageAd image

Partidul Social Democrat nu va depune o noua motiune, acest subiect fiind reluat, cel mai probabil, in toamna acestui an, declara presedintele Consiliului National al partidului, Adrian Nastase, vicepresedinte al Camerei Deputatilor.

„Am urmarit, la acest sfarsit de saptamana, mai multi lideri politici consumandu-si energia spunand ca ei nu vor sprijini noua motiune de cenzura pe care o va depune PSD. Nu este cazul. PSD nu va depune, in cele zece zile care au mai ramas din aceasta sesiune, o noua motiune – de fapt motiunea generala (una singura), care poate fi depusa in fiecare sesiune, in afara motiunilor provocate prin angajarea raspunderii de catre Guvern. Cum s-a intamplat zilele trecute. Evident ca nu ar avea rost. Vom relua acest subiect in toamna”, a precizat Nastase duminica, intr-o postare pe blogul personal.

El considera ca „Lista rusinii”, care contine toti parlamentarii care au votat impotriva motiunii de cenzura „Opriti genocidul social”, si care poate fi accesata pe internet, ar trebui cat mai larg mediatizata, pentru ca alegatorii au dreptul sa stie cine sunt cei care au votat pentru scaderea pensiilor si salariilor mai degraba decat sa asculte de sfaturile Opozitiei.

Nastase a apreciat ca guvernantii Romaniei se confrunta, cel putin in ultimii sase ani, cu probleme majore de moralitate. „Chiar si asa, solutia la aceasta problema nu este de a nu mai plati taxe, la fel cum solutia la a te vindeca de diabet nu este de a renunta la insulina. Romania trebuie sa devina un stat social, pentru ca aceasta este singura solutie ca toti romanii sa aiba posibilitatea unui trai decent”, a spus fostul premier.

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu