- Publicitate -
Ad imageAd image

Smecherii de Baia Mare, la drift si speed pe Dealul Florilor – Politia, incapabila in a lua masuri – Vezi imaginile trimise de un cititor revoltat al ZiarMaramures.ro (FOTO)

Ad imageAd image

Parcarea din spatele Stadionului Dealul Florilor continua sa fie un mic colt de rai pentru tinerii teribilisti care isi masoara forta intelectuala forjand motoarele masinilor, spre disperarea baimarenilor care locuiesc in apropiere sau trec prin zona respectiva.

Dincolo de zgomotul produs, la diverse ore din zi si din noapte (pentru ca, nu-i asa, teribilist fiind, nu ai somn), viteza excesiva cu care demareaza din parcare pune in pericol siguranta celorlalti soferi, precum si a trecatorilor.

In apropiere se afla un parculet de joaca pentru copii. Unul destul de vizitat, avand in vedere faptul ca in Municipiu nu sunt multe asemenea locuri pentru cei mici sau, daca sunt, unele s-au degradat deja, desi au fost construite recent.

Smecherii cu motoare „tunate”, insa, nu au in vedere acest aspect si isi incoarda neuronii incercand sa gaseasca driftul perfect sau acceleratia ideala pentru a demonstra… nimic, de fapt. Pana cum, Politia s-a dovedit ineficienta in a-i determina pe zgomotosii tineri de bani gata sa renunte la a-si testa motoarele si a arde cauciucurile in acea zona. In ultimii ani au fost depuse mai multe sesizari, insa agentii Politiei Rutiere nu au reusit sa intervina pentru a-i opri pe teribilisti.

Mereu se aduc scuze de genul: nu i-am surprins la fata locului, nu am putut identifica masinile in cauza. ZiarMaramures.ro prezinta, in imagini trimise de un cititor al publicatiei noastre, indignat de ceea ce se intampla in parcarea respectiva in fiecare zi, cateva dintre masinile care adesea tulbura linistea pe Dealul Florilor, poate, in acest fel, politistii vor sti exact pe cine sa amendeze.

Una dintre masini este un model Volkswagen Golf II, de culoare neagra, cu numarul de inmatriculare MM 06 UPM. Un alt autoturism care face furori printre admiratoarele soferului este un model BMW seria 1, de culoare argintie, cu numarul de inmatriculare MM 07 XHL. Acestora li se alatura un model Renault Twingo, de culoare albastra, cu stopuri fumurii.

Ciprian DRAGOS

Click pe poze pentru marire.

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu