- Publicitate -
Ad imageAd image

Oops! She did it again – Mariana Pop, o femeie fara perdea – Liderul PDL a gasit solutia pentru reducerea cheltuielilor cu referendumul: fara perdelute la cabinele de vot (!)

Ad imageAd image

Ca un adevarat lider de grup al PDL in Consiliul Local, Mariana Pop a gasit o metoda de reducere a cheltuielilor legate de organizarea referendumului. Dupa o analiza profunda a situatiei, aceasta a declarat in plenul Consiliului Local ca are solutia in maneca: fara perdele la urnele de vot.

„Nu trebuie puse perdele la urnele respective. Avand in vedere faptul ca e vorba de un vot fara caracter secret, pot ramane doar urnele de vot, fara perdele”, a spus Mariana Pop, o femeie care arata ca ii place sa faca lucrurile fara perdea.

Realizand, probabil, ridicolul importantei probleme ridicate, Pop a venit cu inca o solutie. Fiecare partid sa isi trimita oamenii in sectiile de votare, iar acestia sa faca voluntariat. Oops! Solutia nu era nici ea noua, fiind expusa in plen cu cateva minute inainte. Un copy-paste involuntar, suntem siguri. Insa, cu astfel de recidive ale Marianei Pop ne-am obisnuit. Ne mai miram? 🙂

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu