- Publicitate -
Ad imageAd image

„Alege Viata!” – Politistii maramureseni, intr-o ampla actiune pentru reducerea accidentelor pe drumurile din judet

Ad imageAd image

Soferi feriti-va, nu de alta, dar se filmeaza si se lasa cu amenzi. Asta pentru ca la nivelul Judetului Maramures are loc astazi o ampla actiune de depistare in trafic a soferilor vitezomani. Potrivit oficialilor Serviciului Politiei Rutiere Maramures, la actiune participa efective ale politiei rutiere, dar si de ordine publica.

Echipajele sunt prezente pe toate arterele intens circulate din judet, dar si din Baia Mare. Vor fi folosite toate cele 15 aparate destinate supravegherii traficului rutier si masurarii vitezei de deplasare a autovehiculelor aflate in dotarea politiei, multe dintre acestea urmand a fi amplasate in „cascada” pe drumurile si in locurile cu risc sporit de producere a accidentelor rutiere.

Actiunea este organizata deviza „Alege viata” si este organizata de Directia Rutiera din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane. Aceata se desfasoara la nivel national, in vederea cresterii gradului de siguranta rutiera si reducerea victimizarii populatiei prin accidente de circulatie.

radio galaxia

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu