- Publicitate -
Ad imageAd image

Incredibil: Un sud-african a fost ucis de familie pentru ca voia sa urmareasca un meci de la Campionatul Mondial de fotbal

Ad imageAd image

Un sud-african, in varsta de 61 ani, a fost batut pana a murit, de catre membrii familiei sale, deoarece dorea sa vada un meci de la Cupa Mondiala de fotbal in locul unui program religios.

David Makoeya, un locuitor din Makweya, o mica localitate din provincia Limpopo (nord-estul Africii de Sud) s-a luptat pentru telecomanda televizorului cu sotia si cei doi copii, deoarece dorea sa urmareasca partida dintre Germania si Australia, in timp ce membrii familiei sale ar fi vrut sa vada un program gospel.

„El a spus: ‘Nu! Vreau sa vad fotbal’, iar atunci ceilalti membri ai familiei au sarit asupra lui”, a declarat un purtator de cuvant al politiei. Acesta a adaugat ca Makoeya a vrut sa schimbe canalul direct de la televizor, dupa ce i-a fost refuzata telecomanda, fiind atacat in acel moment de catre sotia sa Francina (68 ani) si cei doi copii, Colin (36 ani) si Lebogang (23 ani).

Deocamdata nu se stie care dintre cei trei atacatori i-a aplicat lovitura mortala. ‘Se pare ca l-au lovit cu capul de perete, iar apoi au sunat la politie doar dupa ce barbatul fusese grav ranit. In momentul in care agentii de politie au sosit la fata locului, acesta era deja mort’, a adaugat purtatorul de cuvant.

Toti cei trei atacatori au fost arestati, insa fiica celui ucis, Lebogang, a fost eliberata marti in schimbul unei cautiuni de 1.500 ranzi (200 dolari).

campionatul mondial 2010

Distribuie articolul