- Publicitate -
Ad imageAd image

Eugenia Godja, deranjata de pesedistii sigheteni prea slobozi la gura, care strica imaginea partidului – Acestia vor fi ejectati din cadrul organizatiei municipale

Ad imageAd image

Eugenia Godja, recent aleasa in functia de presedinte al Organizatiei PSD Sighetu Marmatiei, are in vizor excluderea unor membri din gruparea pe care o conduce. In cadrul sedintei Consiliului Municipal al Organizatiei Sighet, s-a votat si o rezolutie prin care anumiti social-democrati vor fi ejectati din partid.

Conform rezolutiei adoptate cu unanimitate de voturi, in scurt timp se va trece la retragerea sprijinului politic si excluderea din partid a membrilor Organizatiei PSD Sighetu Marmatiei care se manifesta contrar liniei partidului, promovand fie verbal, fie in scris, opinii personale care aduc atingere altor membri ai partidului si, implicit, PSD-ului.

Din discutiile purtate de cei prezenti la intrunirea de la Sighet, rezolutia nu a fost data intamplator, ci tocmai pentru a se putea trece la excluderea unor membri de partid din organizatia municipala.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu