- Publicitate -
Ad imageAd image

Update: Pensionara Eugenia Godja, realeasa in functia de presedinte al Organizatiei PSD Sighetu Marmatiei, cu un scor de dictator: 289 voturi pentru, din 289 exprimate

Ad imageAd image

Eugenia Godja a fost aleasa in functia de presedinte al Organizatiei Municipale Sighetu Marmatiei. Fostul presedinte al formatiunii a obtinut voturile a 285 de participanti, din tot atatea posibile. Practic, nimeni nu a votat impotriva fostului presedinte al Organizatiei si Egenia Godja a fost realeasa in functie.

Singurul contracandidat al acesteia a fost un anonim. Pop Gheorghe. Din senin, acesta s-a ridicat in sala care a gazduit sedinta Consiliului Municipal al Organizatiei PSD Sighetu Marmatiei, anuntandu-si candidatura. Pana la urma, nici macar el nu s-a votat, iar pensionara Godja a obtinut punctajul maxim.

La sedinta de la Sighet au luat parte mai multe personalitati din cadrul PSD Maramures. Printre cei aflati in prezidiu, i-am remarcat pe: senatorul Sorin Bota, Ioan Blajan – secretarul executiv al PSD, Calin Matei – vicepresedinte al Organizatiei Somcuta Mare, Oana Tompos, Mircea Ursache.

In debutul intrunirii, Godja a luat cuvantul, atacand partidul aflat la putere. „Ca partid de stanga, ca voce a celor dezavantajati din Romania, PSD nu accepta sa fie solidar cu sistemul mafiot clientelar PDL-ului, care prin hotii si minciuna au adus Romania in pragul falimentului”, a spus Godja.

De asemenea, Godja a facut o analiza a rezultatelor obtinute de PSD la ultimele alegeri, mentionand ca procentajul Organizaiei Municipale Sighet a fost peste cel obtinut la nivel de judet. Iata ca discursul acesteia a fost unul care i-a adus o unanimitate de voturi, Godja fiind realeasa in functia de presedinte al PSD Sighetu Marmatiei.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu