- Publicitate -
Ad imageAd image

Sarbatoarea Castanelor, in pericol de a nu se mai organiza, din cauza crizei financiare – Primarul Istvan Ludescher a cerut consilerilor locali sa renunte la eveniment

Ad imageAd image

Traditionala Sarbatoare a Castanelor, ajunsa la a 26-a editie, este in pericol de a nu se mai organiza. Primarul interimar Istvan Ludescher a venit cu propunerea ca in acest an, Municipalitatea sa renunte la mai sustine acest eveniment, din cauza crizei financiare si a dificultatii gasirii sponsorilor.

Acesta a afirmat ca nu are relatiile pe care le-a avut Cristian Anghel in a convinge agentii comerciali sa sustina financiar Sarbatoarea Baii Mari.

„Nu am aceleasi relatii pe care le-a avut Anghel, ca sa-i conving pe sponsori sa vina cu bani. Pe de alta parte, nu cred ca incasarile vor fi atat de mari. Cred ca majoritatea cheltuielilor va trebui acoperita din bugetul local.

Vreau sa vedem daca e oportun sa organizam Sarbatoarea Castanelor. Sa ne distram cand toata lumea are motive de intristare, in special bugetarii si pensionarii”, a spus Ludescher.

Deocamdata, consilierii locali nu au luato hotarare in acest sens. Primarul interimar a propus alesilor un termen de gandire, pana proxima sedinta ordinara, care va avea loc in data de 29 iunie, cand se va vota oprotunitatea organizarii Sarbatorii Castanelor.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu