- Publicitate -
Ad imageAd image

Adio „lebenitari”! – Vanzatorii ambulanti care comercializeaza pepeni pe trotuarele din Baia Mare isi vor ridica marfa – Contractele incheiate de Primarie vor fi reziliate

Ad imageAd image

„Lebenitarii” care comercializeaza pepeni pe trotuarele din Baia Mare isi vor strange marfa cat de repede. In urma cu cateva minute, consilierii baimareni au votat impotriva acestui tip de comert ambulant.

Prin proiectul de hotarare, se urmareste „suspendarea eliberarii de catre Primaria Baia Mare a acordurilor de comert ambulant in zonele publice (drumuri publice, strazi), cu exceptia pietelor, pentru produsele legume si fructe, pana la aprobarea unui regulament privind desfasurarea acestui tip de comert. Se excepteaza eliberarea acordurilor pentru participantii la Targul Produselor Traditionale organizat pe platorul din Piata Revolutiei”.

Practic, comercializarea de legume si fructe va putea avea loc doar in pietele amenajate in acest fel.

In cadrul sedintei, Calin Coros, directorul Serviciului Public Administrarea Patrimoniului Local, a afirmat ca in ceea ce priveste contractele incheiate pana acum cu comerciantii de pepeni, acestea se pot rezilia oricand.

„Contractele le putem rezilia urgent, nu e problema. O sa vedem exact in ce conditii si daca va trebui sa le dam ceva bani inapoi, pentru ca ei au platit anticipat anumite sume”, a precizat Coros.

Ciprian DRAGOS

Foto: Dorin MACIOVAN

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu