- Publicitate -
Ad imageAd image

Cupa Mondiala 2010 Africa de Sud: Spania – Elvetia: 0-1 – Prima bomba a Mondialelor – Spania, lipsita de inspiratie in fata unei aparari impenetrabile

Ad imageAd image

Prima mare surpriza de la Mondiale s-a consumat in meciul Spania – Elvetia. Una dintre favoritele la castigarea trofeului a pierdut cu scorul de 1 – 0. Pentru Elvetia, a inscris Gelson Fernandes, in minutul 54. Cu toata dorinta de a inscrie a spaniolilor, care s-au aruncat spre poarta lui Benaglio, scorul a ramas neschimbat pana la final.

Dupa deschiderea scorului, ambele formatii au fost foarte aproape de a inscrie, dar minge a lovit bara. Mai intai, Xavi Alonso a expediat o torpila de la peste 20 de metri, care a lovit bara transversala, in minutul 70. La doar patru minute, ocazie rarisima pentru Elvetia, insa mingea s-a incapatanat sa intre in poarta.

Joc lipsit de solutii al spaniolilor, care s-au lovit ca de un zid de apararea impenetrabila pregatita de Otto Hitzfeld.

Rezultat final: Spania – Elvetia: 0-1

Din aceeasi grupa mai fac parte Chile si Honduras. Cele doua echipe au disputat deja primul meci, Chile invingand cu 1-0.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu