- Publicitate -
Ad imageAd image

Comisarul sef Ioan Cupsa: „Liviu Taut a fost imputernicit sa preia functia de inspector sef al IJP Maramures pana la organizarea concursului. Informatiile pe care le-ati avut au fost corecte”

Ad imageAd image

Asa cum ZiarMaramures.ro a anuntat in premiera inca de ieri, incepand de miercuri dimineata, comisarul sef Liviu Taut este noul sef al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures. Informatia venita pe surse a fost corecta, asa cum ne-a spus si comisarul sef Ioan Cupsa, cel care l-a inlocuit pana acum pe pensionarul Ioan Isac.

„Inca din 10 iunie, comisarul sef Liviu Taut a fost imputernicit sa preia functia de inspector sef, pana la organizarea concursului. In cursul acestei dimineti a fost prezent inspectorul general adjunct al IGPR, Lucian Muntean, care a prezentat ordinul ministrului prin care Liviu Taut a fost imputernicit. Informatiile pe care le-ati avut si in legatura cu care m-ati chestionat ieri au fost corecte”, a afirmat Cupsa

In ceea ce priveste postul de ajunct, ocupat pana de curant de comisarul sef Florian Maxim, acesta inca nu e ocupat. „Postul e vacant. Urmeaza sa se organizeze concurs”, a mai spus Cupsa.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu