- Publicitate -
Ad imageAd image

Joi, consilierii locali voteaza oportunitatea organizarii referendumului antipoluare in Baia Mare – Data stabilita este 25 iulie

Ad imageAd image

Joi, 17 iunie, consilierii locali sunt chemati sa se pronunte in privinta organizarii referendumului referitor la poluarea cu cianura si plumb in Baia Mare. Conform proiectului de hotarare, baimarenii sunt chemati sa se raspunda prin „Da” sau „Nu” la urmatoarele intrebari:

1. Sunteti de acord cu folosirea tehnologiilor miniere cu cianura pe teritoriul administrativ al Municipiului Baia Mare?

2. Sunteti de acord cu folosirea tehnologiilor de extractie a plumbului din deseuri si concentrate miniere pe teritoriul administrativ al Municipiului Baia Mare?

Viceprimarul Mircea Dolha afirma ca in ceea ce priveste grupurile formatiunilor politice din cadrul Consiliului Local, acestea au inteles necesitatea organizarii referendumului, precum si alegerea unei date anterioare celei de 1 august.

„De la 1 august, lumea pleaca in concedii. Asa ca 25 iulie este o data foarte buna. Au inteles si liberalii si democrat liberalii lucrul acesta”, a precizat Dolha. Viceprimarul baimarean este convins ca proiectul de hotarare va fi votat in unanimitate.

Sedinta extraordinara de Consiliu Local va avea loc joi, 17 iunie, incepand cu ora 14.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu