- Publicitate -
Ad imageAd image

„Omul de pe macara” va fi ajutat de conducerea judetului cu materiale de constructii pentru ridicarea unei locuinte

Ad imageAd image

Presedintele CJ, Mircea Man, a gasit de cuviinta a face anumite precizari, in urma unui articol in care prezentam in cateva cuvinte situatia disperata a unui baimarean care s-a cocotat in prima parte a acestui an pe macaraua Catedralei Ortodoxe, in speranta ca, amenintand autoritatile ca se sinucide, va gasi intelegere si i se va repartiza o locuinta sociala.

Asa cum mentionam in articol, l-am intalnit zilele trecute pe holurile Consiliului Judetean, unde omul astepta ajutor de la cel care i-a promis ca il va ajuta: presedintele Mircea Man. Barbatul ne-a explicat situatia sa actuala, pe care am descris-o in articol.

Intr-un email trimis pe adresa redactiei, prin biroul de presa, Mircea Man a tinut sa faca anumite precizari legate de acest caz. Apreciem replica sa ca fiind una pertinenta, fapt pentru care o reproducem integral.

Referitor la articolul „Omul de pe macara lasat de Mircea Man cu buzele umflate – Presedintele tuturor i-a promis ca il va ajuta sa obtina o locuinta – in schimb a primit sute de ore de asteptat in picioare” publicat in data de 15.06.2010 pe ZiarMaramures.ro, facem urmatoarele precizari:

Faptul ca presedintele Consiliului Judetean Mircea Man a intervenit pentru a opri de la un act necugetat un cetatean aflat in pragul disperarii nu este de natura a se interpreta a fi o intentie de „a poza in salvator”, de a dobandi notorietate sau de a intra in concurenta cu alte autoritati. A fost un gest omenesc cat se poate de normal si natural.

Privitor la persoana in cauza, pentru inceput, a fost ajutata cu alimente si bunuri materiale. Impreuna cu Prefectura Maramures s-a obtinut un modul folosit de ISU Maramures insa, momentan nu s-a gasit un loc in care sa fie amplasat pe raza administrativa a Municipiului Baia Mare unde sa existe utilitati. S-a convenit in a-l ajuta cu materiale de constructii pentru asi reface o locuinta care sa se incadreze in planul Primariei Baia Mare privind organizarea cartierelor Craica, Gara si Ferneziu.

Ne exprimam si noi speranta ca demersul sau nu este unul doar formal.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu