- Publicitate -
Ad imageAd image

Premiera: Noul sef al Politiei Maramures ar putea fi Liviu Taut – Surse din cadul Ministerului de Interne afirma ca numirea lui Taut dateaza din 10 iunie

Ad imageAd image

Comisarul sef Liviu Taut, inspectorul sef al Politiei Satu Mare, are toate sansele sa revina in Maramures. Surse din cadrul Ministerului de Interne au declarat pentru ZiarMaramures.ro ca Taut va fi noul inspector sef al Inspectoratului Judetean de Politie Maramures, dupa pensionarea lui Ioan Isac.

Aceleasi surse au precizat ca numirea a avut loc inca din 10 iunie. Contactat telefonic, Taut nu a fost de gasit, mobilul de serviciu fiind inchis. Comisarul sef Ioan Cupsa, cel care l-a inlocuit pana acum pe Ioan Isac, a declarat ca deocamdata nu a fost anuntat oficial.

In cazul in care numirea lui Taut este oficiala, nu va mai avea loc concursul pentru ocuparea functiei de inspector sef, avand in vedere ca este vorba de o trecere de pe o functie similara.

Taut este inspector sef al Politiei Judetului Satu Mare inca din 2005. Anterior, acesta a fost sef al Serviciului Politiei de Ordine Publica din cadrul IPJ Maramures (2001 – 2005). In perioada 1997 – 2001, Taut a fost adjunct al sefului Inspectoratului de Politie. Activitatea sa in cadrul Politiei Maramures si-a inceput-o in anul 1994, ca sef al Serviciului Management si Resurse Umane.

Liviu Taut este nascut in comuna Culciu, judetul Satu Mare. Are 49 de ani, este casatorit si are doi copii.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu