- Publicitate -
Ad imageAd image

Dosarul lui Mircea Dolha, din nou la Curtea de Apel Cluj – Instanta suprema i-a respins recursul si l-a obligat la cheltuieli de judecata – Urmatorul termen, 30 iunie

Ad imageAd image

Inalta Curte de Casatie si Justie a respins recursul viceprimarului baimarean Mircea Dolha si l-a obligat la plata a 300 lei, cheltuieli de judecata. Decizia din 11 iunie este definitiva.

In dosarul pe care Mircea Dolha il are la Curtea de Apel Cluj, privind trimiterea sa in judecata de DNA, pentru trafic de influenta, acesta a solicitat suspendarea cauzei pana la pronuntarea unei sentinte de catre Curtea Consititutionala. Dolha a invocat o exceptie de neconstitutionalitate in cauza, precizand ca inregistrarile ambientale nu sunt legale.

Pana la judecarea acelei cereri, el a dorit suspendarea cauzei. Curtea de Apel Cluj i-a respins cererea, iar Dolha a atacat-o cu recurs la Inalta Curte.

Dupa respingerea recursului, dosarul se va intoarce la Cluj. Urmatorul termen stabilit este data de 30 iunie. Dosarul se afla in faza apelului.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu