- Publicitate -
Ad imageAd image

Cupa Mondiala 2010 Africa de Sud: Germania – Australia: 4 – 0 (2 – 0) – Victorie la pas a nemtilor. Australia a dezamagit

Ad imageAd image

Echipa Germaniei a invins Australia cu scorul de 4-0 (2-0), duminica seara, la Durban, pe stadionul „Moses Mabhida”, in Grupa D a Cupei Mondial de fotbal din Africa de Sud.

Echipa antrenata de Joachim Loew a realizat scorul de pana acum al competitiei, prin golurile marcate de Lukas Podolski (8), Miroslav Klose (26), Thomas Muller (68) si Cacau (70).

Germania a facut un meci foarte bun si a castigat la scor, in urma unei prestatii sub asteptari a australienilor, si se anunta drept una dintre pretendente la cucerirea trofeului.

In toate cele trei meciuri ale zilei a fost cate un jucator eliminat, algerianul Ghezzal in partida cu Slovenia, sarbul Lukovic in meciul cu Ghana si australianul Cahill in intalnirea cu Germania.

In celalalt meci al grupei, Ghana a invins Serbia cu scorul de 1-0. Germania va juca in urmatorul meci cu Serbia (18 iunie), iar Australia va intalni Ghana (19 iunie).

Cartonase galbene: Ozil (12), Moore (24), Neill (46), Valeri (58), Cacau (90+2).

Cartonas rosu: Cahill (56).

agerpres

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu