- Publicitate -
Ad imageAd image

„Trei ani la urne”, cu Dan Mihalache – Fostul deputat lucreaza la o retrospectiva a politicii romanesti, pentru perioada 2007 – 2009

Ad imageAd image

Liberalul Dan Mihalache a anuntat ca in acest moment lucreaza la scrierea unei carti referitoare la o retrospectiva politica a ultimilor trei ani din Romania. Punctul de pornire are in vedere momentul referendumului pentru schimbarea lui Traian Basescu din functia de presedinte al statului. Cartea se va numi „Trei ani la urne”

„Am inceput cu momentul celor 322 si referendumului pentru schimbarea presedintelui, din 2007. Pana acum am scris 150 de pagini si am terminat doar anul 2007. Vor fi cam doua volume, in care voi descrie intensitatea conflictului politic din ultimii trei ani din Romania”, a declarat Mihalache.

Acesta afirma ca electoratul roman a fost obosit de numeroasele chemari la urne. „Recitind sute de pagini de documentare, imi dau seama cat am obosit electoratul roman cu planificarea lipsita de rationalitate, care ne-a dus in situatia ca, in ultimii trei ani, sa chemam lumea la alegeri din sase in sase luni”, a mai spus fostul deputat.

ZiarMaramures.ro

Foto: Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu