- Publicitate -
Ad imageAd image

Cupa Mondiala 2010 Africa de Sud: Anglia – SUA: 1 – 1 – Echipa lui Rooney a pierdut doua puncte pe mana portarului

Ad imageAd image

Un prim rezultat mai putin asteptat la acest Mondial. Echipa Statelor Unite ale Americii a reusit un egal in fata Angliei. Trupa antrenata de Fabio Capello a parut lipsita de idei in fata unei echipe fara nume mari, dar omogena si bine asezata in teren.

Golul din minutul 4 reusit de Steven Gerrard anunta o partida lejera pentru reprezentantii Albionului. Insa nu a fost deloc asa. Incet, incet, americanii s-au obisnuit cu atacurile englezilor pe care le-au respins cu meticulozitate, dupa care au atacat poarta adversa.

Minutul 40 a fost fatal pentru portarul Robert Green, care a gafat incredibil la sutul lui Dempsey. Repriza a doua nu a adus nimic nou pentru englezi. Ambele echipe si-au creat ocazii de gol, insa nu au reusit sa inscrie. SUA a fost aproape sa produca super surpriza zilei, insa Green a fost mai norocos si la una dintre faze a scapat fara gol, mingea atingand bara.

Din aceeasi grupa mai fac parte Algeria si Slovenia, care se vor intalni duminica, 13 iunie, de la ora 14.30, intr-un meci transmis in direct de TVR 1.

ZiarMaramures.ro

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu