- Publicitate -
Ad imageAd image

Dan Mihalache: „Mircea Dolha are frisoane cauzate de canicula. Spre deosebire de el, care a fost dat afara din Baroul Bucuresti, sunt inca profesor la o facultate”

Ad imageAd image

Fostul deputat Dan Mihalache considera ca viceprimarul Mircea Dolha ar trebui sa fie mai ponderat in afirmatii la adresa persoanei sale. Recent, presedintele PSD Baia Mare a declarat pentru ZiarMaramures.ro ca Mihalache este interesat de o candidature pentru colegiul de deputat, in cazul in care acesta ar fi lasat liber de Catalin Chereches, pentru a isi cauta un loc de munca.

„Mircea Dolha e dupa principiul prostul nu aude, dar le potriveste. In locul lui as fi mai prudent in a face aprecieri fata de numele meu. Nu-mi aduc aminte sa fi vorbit despre Dolha. In ceea ce priveste o eventuala candidatura pentru colegiul de deputat, am spus intr-o conferinta de presa ca nu stiu daca ma intereseaza si, oricum, mai este destul timp pana atunci”, a spus Mihalache.

Acesta a pus afirmatiile liderului PSD pe seama caldurilor din ultimele zile.

„Vad ca Mircea Dolha, avand tot felul de frisoane, cauzate probabil de canicula, a dezvoltat o obsesie in acest sens. Nu as vrea sa ma ocup cu mai multa aplecare nici de istoria politica a acestui personaj si nici de viitorul sau. Pentru ca daca ma apuc de asta, s-ar putea sa-l ajut pe Mircea Dolha sa piarda nu postul de viceprimar sau alegerile la Primaria Baia Mare, ci alegerile in propriul partid.

In rest, nu pot decat sa ii multumesc pentru grija pe care o poarta pentru locul meu de munca. Eu, spre deosebire de el, care a fost dat afara din Baroul Bucuresti, inca sunt profesor la o facultate”, a precizat fostul deputat.

Ciprian DRAGOS

Distribuie articolul
Adaugă un comentariu